Oceniamy zawartość glutenu w środkach spożywczych na zlecenie producentów i klientów prywatnych
Składając zlecenie na badanie zawartości glutenu w Państwa produktach prosimy o przekazanie:
1. Zlecenie na wykonanie badania zawartości glutenu wg załączonego wzoru
2. Dostarczone próbki produktów do badań (min 100g) w szczelnie zamkniętych opakowaniach opatrzone nazwą handlową oraz numerem serii.
Próbki wraz ze zleceniem winny być dostarczone pod adres:
Instytut „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”
Zakład Mikrobiologii i Immunologii Klinicznej
Pracownia Diagnostyki Immunologicznej
Al. Dzieci Polskich 20, 04-730 Warszawa
budynek A, I piętro, pokój 125
Informacji udziela:
prof. Hanna Gregorek
tel.22 815 70 29 lub 22 815 70 32
Dział Jakości i Wsparcia Pacjenta
tel. 22 815 14 97
Uwaga! Każda zmiana procesu technologicznego i/lub serii surowców użytych do produkcji przedmiotowych produktów wymaga ponownego badania w celu oceny zawartości glutenu.
Ta strona używa plików cookies w celu zapewnienia poprawnego i spersonalizowanego działania. Odwiedzając tę strone zgadzasz się na wykorzystywanie cookies. Szczegółowe informacje o tym, w jaki sposób używane są pliki cookies, a także w jaki sposób można je zablokować lub usunąć znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.