Oznaczanie zawartości glutenu


Oceniamy zawartość glutenu w środkach spożywczych na zlecenie producentów i klientów prywatnych

Składając zlecenie na badanie zawartości glutenu w Państwa produktach prosimy o przekazanie:

1. Zlecenie na wykonanie badania zawartości glutenu wg załączonego wzoru

2. Dostarczone próbki produktów do badań (min 100g) w szczelnie zamkniętych opakowaniach opatrzone nazwą handlową oraz numerem serii.

                                                                                   

Próbki wraz ze zleceniem winny być dostarczone pod adres:

Instytut „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”

Zakład Mikrobiologii i Immunologii Klinicznej

Pracownia Diagnostyki Immunologicznej

Al. Dzieci Polskich 20, 04-730 Warszawa

budynek A, I piętro, pokój 125

 

Informacji udziela:

prof. Hanna Gregorek                                

tel.22 815 70 29 lub 22 815 70 32

h.gregorek@ipczd.pl

Dział Jakości i Wsparcia Pacjenta

tel. 22 815 14 97

logo@ipczd.pl

 

Uwaga! Każda zmiana procesu technologicznego i/lub serii surowców użytych do produkcji przedmiotowych produktów wymaga ponownego badania w celu oceny zawartości glutenu.

wyrażam zgodę

Ta strona używa plików cookies w celu zapewnienia poprawnego i spersonalizowanego działania. Odwiedzając tę strone zgadzasz się na wykorzystywanie cookies. Szczegółowe informacje o tym, w jaki sposób używane są pliki cookies, a także w jaki sposób można je zablokować lub usunąć znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.